Objevte kouzlo tradičních roubenek

Když se řekne roubenka, nejspíš si představíte staročeský domek ze dřeva a kamene, který jako by vypadl z pohádky Boženy Němcové. Teď je ale ta správná chvíle na tuto představu zapomenout. Zapomeňte na malá okna a na průvan profukující z pod dveří. Zapomeňte na studenou podlahu a tmavé stísněné místnosti. Začněte o roubenkách uvažovat jinak. Moderní roubenka je synonymem pro krásné, pohodlné a moderní bydlení.

Objevte kouzlo roubenky

Domov, který si podmaní všechny vaše smysly

Roubenky, tak jak je stavíme my, jsou především domovem, kde se snoubí řemeslná zručnost, kontakt s ryzí přírodou a moderní technologie, které vám ulehčují od každodenních starostí. Mimořádnost na vás zapůsobí hned na první pohled. Račte vstoupit do prostoru, kde i prostý nádech nebo dotek získá nový rozměr. Váš nový domov bude plný vůně dřeva. Pod bříšky vašich prstů ucítíte nezaměnitelnou strukturu masivu a vaše oči upoutá krása a neuvěřitelná bytelnost nádherných dřevěných trámů, pod kterými se budete cítit bezpečně a chráněni.

Jakými způsoby mohou roubenky vyrůst do krásy?

  1. Přírodní řezané trámy z kulatiny
    Vydáte-li se touto cestou výstavby vysněné roubenky, získáte stavbu, do kterého se propíše příroda až do nejmenšího detailu. Roubenkami se propisují různé životní události, stejně jako našimi životy. Ty se budou odrážet v designu dřeva a budou tak jedinečnou připomínkou různých událostí. V těchto stavbách oceníte kouzlo přiznaných trámů. Ty jsou šetrně a s největší pečlivostí opracovány zkušenými mistry tesaři, kteří ručně vyplňují přírodní konopnou izolací mezery, které posléze opatří lištou nebo tmelem.
  2. Lepené trámy známé jako KVH hranoly
    Lepenými hranoly, na rozdíl od trámů z kulatiny, přírodní síla pulsuje méně. Dřevo hranolů již dál nepracuje, nesesychá a nekroutí se. Trámy leží přímo na sobě bez mezer a skulin a jejich těsnění zajišťují drážky a pérka. Lepené hranoly vyžadují speciální péči a zpracování na moderních a pečlivě vybraných výrobních linkách a CNS strojích.

Roubenka si podmaní vaše smysly

Život v symbióze s přírodou

Masivní dřevo vás pohladí po duši. V roubenkách vám poskytne útulnost a hřejivou náruč, ve které se budete cítit fantasticky. Užívejte si jeho společnost, kterou oceníte nejen během výjimečných životních okamžiků, ale i při těch nejobyčejnějších chvílích. Toto dřevo s vámi bude skutečně žít. A váš život i bydlení tak získá dosud nepoznaný rozměr.
meta: Přestaňte o roubence pouze snít, ale začněte v ní žít. S řemeslnou láskou, úctou k tradici a přírodě vám postavíme nebo zrekonstruujeme domov vašich snů.

Facebook

E-shop
YouTube