Blog

Vloženo: 23.02.2024

Jak si vedou dřevostavby z masivu v porovnání se zděnými domy

Lidé, kteří v dnešní době uvažují o změně bydlení stojí před velkým rozhodnutím. Stavebnictví i stavební materiály se v posledních letech neuvěřitelně rozvinuly, takže nabízí nepřebernou škálu možností.

Vloženo: 12.06.2023

Pochopme krásu zahradního nábytku z masivu!

Zahradní nábytek je podstatnou součástí každé zahrady. Jednou z možností je zvolit si zahradní nábytek z masivu.

Vloženo: 07.04.2022

Objevte kouzlo tradičních roubenek

Objevte kouzlo roubenek

Když se řekne roubenka, nejspíš si představíte staročeský domek ze dřeva a kamene, který jako by vypadl z pohádky Boženy Němcové. Teď je ale ta správná chvíle na tuto představu zapomenout. 

Vloženo: 15.02.2022

Sníte o vlastní roubence? Přečtěte si, na co se zaměřit.

Roubenka

Stavba domu je sama o sobě doslova životní investicí. Proto si před stavbou opravdu dobře rozmyslete, co od bydlení očekáváte a na co byste už nepřistoupili. Charakteristika vysněné roubenky nebo srubu se odvíjí od vlastností pozemku, na kterém stojí.

Vloženo: 08.02.2022

Výlet za řemeslnou precizností do roubenky v Prostřední Bečvě

Roubenka

Dnes bychom vám rádi představili velmi unikátní roubenku, jejíž střecha a krovy jsou oslavou tesařské a stavební preciznosti. Návrat k těmto tradičním stavebním prvkům vám rádi přiblížíme.

Vloženo: 01.02.2022

Zažijte americkou divočinu ve Srubu nad Berounkou

Srub v přírodě

Ocitnete-li se v blízkosti tohoto srubu, pak si možná budete připadat v jiné zemi. Tato stavba je dělaná v americkém stylu, to znamená, že na její stavbu byly použity jedlové trámy a sklo. Pocit divokosti umocňuje i břidlicová střecha.

Facebook

E-shop
YouTube